A kézműves borász!

Kedves barátaim, borszerető ínyencek! Károly gazda vagyok Magyarország egyik legszebb történelmi borvidékéről köszöntelek benneteket. Mint a Somló szerelmese, a régi hagyományok tisztelője, s a szép borok barátja, hívlak meg titeket egy kis kalandozásra.

Kéthektáros szőlőmet jómagam művelem, s négy somlói borpincémben nagyapáimtól tanult hagyományos eljárással alkotom a különleges somlói borokat. Juhfark, Rizling, Hárslevelű és Furmint, mind tölgyfahordóban érlelt tiszta szőlőlevek, melyben felfedezhetitek e festői borvidék egyedi ízeit.

Finom, karakteres és vastag, minerális és erős, markáns savakkal bíró száraz fehérborokat kínálok a borkóstolón. Szintén hagyomány hű, bográcsban vagy kemencében készült meleg ételekkel, valamint saját vágású hideg disznóságokkal és házi savanyúságokkal tudjuk a remek boroktól amúgy is kellemes hangulatot fokozni.

A somlói táj varázsa, a jó levegő, gazdag ételek, szép borok, s egy kis harmonikaszó bizony nagyon sokat tud tenni lelkünk egyensúlyáért. Jöjj hát éld át, fogyaszd szívedbe Somlót, e különleges hely minden adományát. Meglásd, elkísér majd utadon, s lesz örömeid kellemes táplálója.

Károly Gazda

Áldott ünnepeket

Szeretetet a szívedbe, békét a lelkedbe, bölcsességgel telt gondolatokat az elmédbe hitet és erőt a mindennapjaidba, hogy ne csak a mai napod érezd boldogabbnak. Szép Karácsonyt  [... folytatás a Somlói hírszüret oldalon]

Telefon: +36 30 339 7833
E-mail: